مشاوره انتخاب رشته ارشد جغرافیا 98
در انتخاب رشته کارشناسی ارشد علوم جغرافیایی سال 98 به نکات زیر توجه فرمایید:
1- احتمال قبولی با توجه به رتبه: با توجه به تفکیک علاقه مندی به گرایشهای کارشناسی ارشد علوم جغرافیایی ، تقریبا می توان گفت که می توان با داشتن اطلاعات قبولی داوطلبان در سالهای گذشته با توجه به رتبه، دانست که در کجاها و با چه رتبه ای احتمال قبولی وجود خواهد داشت. بنابراین یکی از اصلی ترین اطلاعاتی که نیاز دارید همین مورد است.
2-شناخت نسبت به بازار کار: با توجه به این که اکثر داوطلبان علوم جغرافیایی تفاوت بین گرایش ها و آینده هر یک را نمی دانند، بسیاری از آنها در انتخاب خود دچار اشتباه می شوند. توجه کنید که بسیاری از رتبه های عالی سال های گذشته سخت از انتخاب خود پشیمانند. آن ها کلی درس خواندند و به چنین رتبه هایی رسیده بودند ولی انتخاب رشته ای نامناسب آن همه تلاش را به نتیجه منتج نکرد. پس با یک انتخاب رشته هوشمندانه وانتخابی که با توجه به اهداف شما باشد، شما از رتبه خود حد اکثر استفاده را خواهید کرد وسنجیدن نیازهای جامعه وانتخاب رشته ای مناسب باتوجه به آن به بهبود وضعیت کاری شما درآینده بسیارکمک خواهد کرد.
عضویت در کانال مشاوره و برنامه ریزی کارشناسی ارشد
3-آگاهی نسبت به گرایشهای مختلف رشته: رشته علوم جغرافیایی، به دلیل تعدد گرایش های آن وعدم شناخت کافی دانشجویان نسبت به گرایش های آن، متاسفانه دانشجویان بعد از ورود به ارشد متوجه تفاوت بسیار زیاد دانشگاه ها و گرایشها در این رشته می شوند. که این شناخت بابهره گیری ازکادر مجرب مشاورین ما امکان پذیر است.
4- تصمیم به ادامه تحصیل: دقت کنید شما با توجه به این که در چه حوزه ای می خواهید فعالیت کنید، قصد ادامه تحصیل در دکتری دارید یا خیر، آیا در داخل می خواهید ادامه تحصیل بدهید یا خارج از ایران می توانید انتخاب رشته های مختلفی انجام دهید که کدام دانشگاه یا کدام گرایش شما را به اهدافتان می رساند زیرا مقظع ارشد پلی است که شما ازطریق آن میتوانید به هدف خود که ادامه تحصیل درمقاطع بالاتر است برسید.
5-دوری و یا نزدیکی به محل سکونت: آیا ارزش دارد کسی به خاطر دانشگاهی از محل سکونت خود دور شود. جواب این سوال گاهی مثبت و گاهی منفی است. این پاسخ به دانشگاهی و گرایشی که قبول می شود وبه آینده و هدفش بر می گردد.
6 -در نظر گرفتن کیفیت دانشگاه در گرایشهای مختلف و نوع دوره ها: در بعضی شرایط حتی ممکن است که پیام نور یا غیرانتفاعی برای شما به خاطر یک گرایش با آینده شغلی بهتر انتخاب ایده آل باشد و نوبت دوم یا همان شبانه یک گرایش دیگر انتخاب خوبی برای شما نباشد. این مورد را حتما در باید درانتخاب رشته مناسب باید درنظر داشته باشید.
7- ادغام آزمون دانشگاه ارشد دانشگاه سراسری و آزاد در تمامی رشته ها باعث می شود تا تنوع انتخابها و دانشگاهها حتی بیشتر از قبل شود. بنابراین همین ادغام و البته جدا بودن انتخاب رشته های آزاد و سراسری در مقطع ارشد باعث می شود تا سردرگمی چندین برابر شود. تفاوتها و مقایسه رتبه بندی دانشگاههای آزاد و سراسری و غیرانتفاعی و پیام نور و پردیسهای خودگردان، از جمله مواردیست که حتما باید در نظر گرفته شود.
مشاوره های حضوری و تلفنی انتخاب رشته ارشد علوم جغرافیایی 98، با رعایت کردن تمامی این نکات، بهترین انتخابها را با توجه به رتبه شما خواهند چید تا با توجه به رتبه خود، بتوانید بهترین عملکرد را در قبولی داشته باشید .
چنین نکات مهمی که در بالا ذکر شد، در سیستم نرم افزاری انتخاب رشته مجازی ارشد علوم جغرافیایی 98 نیز گنجانده شده است تا شما به اطلاعات زیر دست یابید:
1-احتمال قبولی با توجه به رتبه
2 -در نظر گرفتن تغییرات رتبه های قبولی با توجه به تغییرات دفترچه امسال
-3 اولویت بندی دانشگاهها به ترتیب گرایش و سطح علمی
-4 اولویت بندی اختصاصی با توجه به جایگاه علمی دانشگاه، شهریه، استان دور و نزدیک و همینطور نوع آموزش در گرایش.