انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 98- انتخاب رشته ارشد پزشکی 98

انتخاب رشته حساس ترین و مهم ترین مرحله بعد از برگزاری آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 98 است. این مرحله نقش مهمی در آینده شغلی و تحصیلی داوطلبان دارد، به همین دلیل نباید به راحتی و سرسری از این مرحله بگذرید.

انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 98- انتخاب رشته ارشد پزشکی 98

انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 98، حساس ترین و مهم ترین مرحله بعد از برگزاری آزمون است. این مرحله نقش مهمی در آینده شغلی و تحصیلی داوطلبان دارد، به همین دلیل نباید به راحتی و سرسری از این مرحله بگذرید. بنابراین باید با اطلاعات کامل، دقت زیاد و با راهنمایی مشاوران تخصصی انتخاب رشته، این مرحله حساس و سرنوشت ساز را به بهترین نحو پشت سر بگذارید. با توجه به این موضوع که داوطلبان برای انتخاب رشته با یک سری چالش مواجه می شوند، دپارتمان مشاوره انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 3گام در این مطلب راهنمای انتخاب رشته را بر اساس دفترچه کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 98 آماده کرده است تا به سوالاتی که در این زمینه ممکن است برای شما پیش بیاد پاسخ داده شود و راهنمای جامعی برای انتخاب رشته در اختیار شما قرار داشته باشد.

راهنمای انتخاب رشته زیر بر اساس دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 97 می باشد. پس از انتشار دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 98، در صورت هر گونه تغییر، این راهنما به روز رسانی خواهد شد.

 

دریافت مشاوره رایگان

 

 

آزمون های آزمایشی سازمان سنجش آموزش پزشکی کشور، آزمونهای آزمایشی سراسری آنلاین برگزار می کند. برای اطلاعات بیشتر روی لینک زیر کلیک کنید.

 

آزمونهای آزمایشی کارشناسی ارشد وزارت بهداشت سازمان سنجش پزشکی 

 

دانلود دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 98

زمان انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 98 در روزهای 19 تا 22 مرداد ماه می باشد. همزمان با اعلام نتایج و انتشار کارنامه های اولیه، دفترچه انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت 98 برای دانشگاههای سراسری، آزاد و شهریه پرداز (پردیس خود گردان، شبانه) به همراه ظرفیت دانشگاه های پذیرنده، در سایت سنجش آموزش پزشکی به نشانی www.sanjeshp.ir منتشر می شود.

داوطلبان واجد شرایط در این بازه زمانی فرصت دارند نسبت به انتخاب رشته محل اقدام کنند. آن دسته از داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته هستند، لازم است بر اساس برنامه زمانی تعیین شده در اطلاعیه ای که به همراه اعلام نتایج در سایت سازمان سنجش منتشر می شود، پس از دریافت دفترچه انتخاب رشته وزارت بهداشت 98، نسبت به انتخاب کد رشته محل های مورد علاقه اقدام کرده و سپس کد رشته محل های انتخابی خود را به ترتیب تقدم علاقه در فرم انتخاب رشته اینترنتی وارد نمایند.

لینک دانلود دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 98 پس از انتشار در سایت سنجش پزشکی در این صفحه فعال خواهد شد.

 

دانلود دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 97 و 96

با مطالعه دقیق دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 97 و 96، داوطلبانی که علاقه مند به ادامه تحصیل در رشته های گروه پزشکی می باشند می توانند از تمامی شرایط و ضوابط پذیرش دانشجو در این مقطع اطلاع کامل به دست آورده و برای انتخاب رشته اقدام نمایند.

برای دانلود دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 96 و 97 به لینک های زیر مراجعه نمایید.

 

دانلود دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 96

 

دانلود دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 97

 

آزمون کارشناسی ارشد در کلیه رشته ها به صورت یک مرحله ای برگزار خواهد شد. سال 97 اولین سالی بود که معدل در رتبه کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت اهمیت به سزایی داشت. مانند کنکورهای ارشد وزارت بهداشت سال های گذشته، کنکور و انتخاب رشته دانشگاه دولتی و آزاد با هم انجام می شود.

 

دریافت مشاوره رایگان

 

تحلیل کارنامه اولیه ارشد 98 وزارت بهداشت

تحلیل دقیق کارنامه اولیه ارشد 98 وزارت بهداشت به داوطلبان کمک می کند به تمام قسمت های کارنامه خود تسلط کافی داشته باشند و بتوانند عملکرد خود را به راحتی مورد ارزیابی قرار دهند.

نمره کل یا تراز در کارنامه اولیه ارشد 98 وزارت بهداشت

پذيرش افراد براساس نمره کل یا ترازکارنامه اولیه ارشد 98 وزارت بهداشت مي باشد. اين نمره كل در كارنامه درج شده و رتبه براساس اين نمره كل تعيين مي شود. در مجموعه هاي امتحاني كه چند رشته در يك مجموعه مشخص شده است، به تعداد رشته هاي آن مجموعه داوطلب داراي نمره كل خواهد بود .

رتبه داوطلب در سهمیه چیست؟

برای برخی از داوطلبان این سوال پیش می آید که رتبه داوطلب در سهمیه چیست؟ رتبه داوطلب در سهمیه، تعیین کننده شانس قبولی داوطلب است. این رتبه در سهمیه برای دوره های روزانه، شبانه، پردیس خودگردان و آزاد در نظر گرفته می شود. در هر رشته و گرایش به صورت جداگانه، رتبه در سهمیه و تراز کل محاسبه می گردد.

تعیین رتبه داوطلب در سهمیه آزمون ارشد وزارت بهداشت 98

در کارنامه اولیه ارشد 98 وزارت بهداشت، رتبه داوطلب در سهمیه با مقایسه با رتبه داوطلبان هم سهمیه ای شما تعیین می شود. به عنوان مثال اگر داوطلبی در سهمیه آزاد قرار دارد با داوطلبی که سهمیه ایثارگری دارد، مقایسه نمی شود. این داوطلب فقط با داوطلبانی که سهمیه آزاد دارند مورد مقایسه قرار می گیرد.

داوطلبانی که از بین چهار گروه، در دو گروه متفاوت آزمون ارشد داده اند، دقت نمايند فقط يك كارنامه دريافت خواهند كرد. نتيجه کنکور ارشد هر دو گروه در همين كارنامه درج شده است .

رتبه کل داوطلب در کارنامه اولیه ارشد 98 وزارت بهداشت

رتبه کل داوطلب بدون در نظر گرفتن سهمیه محاسبه می شود، در صورتی که سهمیه شما آزاد باشد رتبه کل و رتبه در سهمیه شما مشابه می باشد، اما در صورتی که سهمیه ایثارگری داشته باشید، رتبه داوطلب در سهمیه کمتر از رتبه کل خواهد بود.

گزينش دانشجو در هر يك از رشته ها يا مجموعه هاي امتحاني آزمون كارشناسي ارشد وزارت بهداشت، از بين داوطلبان همان رشته يا مجموعه امتحان، بر اساس نمره كل تراز به درصد مندرج در كارنامه، سهميه و اولويت انتخاب رشته محل كه توسط خود داوطلب تعيين شده، انجام خواهد شد.

رتبه اصلی آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت، رتبه داوطلب در سهمیه می باشد و ملاک ارزیابی شما بر اساس این رتبه است.

 

دریافت مشاوره رایگان

 

آزمون های آزمایشی سازمان سنجش آموزش پزشکی کشور، آزمونهای آزمایشی سراسری آنلاین برگزار می کند. برای اطلاعات بیشتر روی لینک زیر کلیک کنید.

 

آزمونهای آزمایشی کارشناسی ارشد وزارت بهداشت سازمان سنجش پزشکی 

 

تخمین رشته قبولی با رتبه در آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 98

براساس رتبه ای که آوردید، قبولی شما در یکی از دانشگاه های مورد پذیرش تخمین زده می شود. اما شانس قبولی شما علاوه بر رتبه تان، به انتخاب رشته داوطلبانی که رتبه بهتری از شما را کسب کرده اند، نیز بستگی دارد. برای درک بهتر موضوع به این مثال توجه کنید.

یک داوطلب رتبه خیلی خوبی در آزمون ارشد وزارت بهداشت کسب کرده ولی دانشگاه های تهران را در اولویت های اول انتخاب رشته خود قرار نمی دهد. با این حساب این داوطلب شانس قبولی خود را به رتبه های پایین تر از خودش می دهد تا در دانشگاه های تهران قبول شوند.

از طرفی هم ممکن است برخی از داوطلبان در آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت چند رشته و گرایش شرکت کرده و در همه آن ها مجاز شده باشند. این دسته از داوطلبان با انتخاب رشته و دانشگاه های مورد علاقه خود، باز هم شانس قبولی شما را در دانشگاه ها افزایش می دهند.

نکته دیگری که به شما داوطلبان عزیز کمک می کند این است که در آزمون های وزارت بهداشت سال های گذشته دیگران با چه رتبه ای چه دانشگاهی قبول شدند و پایین ترین رتبه ها در رشته مورد نظر شما در کدام دانشگاه ها قبول شده اند.

اگر در انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 98، قبولی در بهترین دانشگاه ها برای شما اهمیت دارد، بهتر است با یک انتخاب هوشمندانه و دقیق و مشاوره با افراد با تجربه، شانس قبولی خود را بالا ببرید.

 

ما در 3گام، با حضور مشاوران تخصصی و با تجربه، با تعیین شانس قبولی شما، منحصر به فرد ترین انتخاب رشته و بهترین عملکرد را در چند سال اخیر برای داوطلبان رقم زده ایم.

 

اولویت بندی صحیح انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 98

در انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت مثل سال های گذشته، شما میتوانید 100 انتخاب رشته محل داشته باشید. اما یکی از مهم ترین موارد در این زمینه، اولویت بندی شما با توجه به رتبه تان است، پس خلاصه وار به نکات حائز اهمیت آن اشاره می کنیم:

  1. اولویت بندی بر اساس علاقه به دانشگاه پذیرنده: درسته که علاقه شما در قبولی حرف اول را می زند،  اما شما 100 انتخاب دارید که میتوانید اولویت های قبولی خود را با توجه به علاقه به دانشگاه های مورد نظرتان انتخاب کنید. مگر اینکه رتبه شما تک رقمی شده باشد که تعداد انتخاب ها محدود می شود. همچنین اگر دانشگاه های مورد پذیرش رشته مورد نظر شما نسبت به سایر رشته ها کمتر باشد باعث می شود تعداد انتخاب رشته محل ها برای شما کمتر شود.
  2.  اولویت های قبولی خود را دسته بندی کنید: هنگام چیدمان رشته ها در فرم انتخاب رشته، 20 درصد از انتخاب های خود را به انتخاب هایی اختصاص دهید که شانس قبولیتان در آن ها کمتر است و در واقع انتخاب های ایده آل شما هستند و این رشته ها را در بالاترین اولویت بگذارید. البته بین این انتخاب ها علاقه خود را نیز در نظر داشته باشید.30 درصد بعدی را انتخاب های خوشبینانه قرار دهید. انتخاب های خوشبینانه رشته هایی هستند که یا در آن ها قبول می شوید یا قبول نمی شوید. 40 درصد بعدی را انتخاب های پر احتمال در نظر بگیرید. انتخاب های پر احتمال انتخاب هایی هستند که داوطلبان سال های گذشته با این رتبه در همان محل ها قبول شده اند و قبولی شما با این رتبه حتمی است. 10 درصد انتخاب های آخر خود را به رشته محل هایی اختصاص دهید که قبولی شما در آن ها حتمی است. مثل دانشگاههای آزاد و یا شهریه پردازها.
  3. برقراری توازن بین رشته اصلی خود با دیگر رشته هایی که مجاز شده اید: با توجه به قبولی و شرایط ورود به دانشگاه مورد نظر خود، بین رشته اصلی و مورد نظر با دیگر رشته هایی که مجاز به انتخاب رشته محل شده اید، توازن برقرار کنید. بهتر است که این کار را با کمک و راهنمایی مشاوران با تجربه انجام دهید تا بتوانید انتخاب رشته خود را با موفقیت پشت سر بگذارید.

 

در موسسه 3گام انتخاب رشته توسط مشاوران تخصصی هر رشته با رتبه های برتر آزمون های سال های گذشته درصد خطا را به حداقل می رساند.

 

آئین نامه تغییر رشته و نقل و انتقال دانشجویان علوم پزشکی

 طبق مصوبه شورای عالی و برنامه ریزی علوم پزشکی، هیچگونه جابه جایی، تغییر رشته و یا نقل و انتقال، پس از قبولی دانشجویان امکان پذیر نمی باشد.

با توجه به مصوبه تغییر رشته و نقل و انتقال دانشجویان علوم پزشکی، داوطلبان در زمان انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 97 حتما باید موارد زیر را در نظر داشته باشند تا بتوانند بدون هیچ گونه پشیمانی بهترین دانشگاه را برای قبولی خود انتخاب کنند:

  • در نظر گرفتن شرایط جغرافیایی محل دانشگاه قبولی
  • مسیر رفت و آمد به دانشگاه و در نظر گرفتن دشواری های مسیر
  • شهریه دانشگاه پذیرنده
  • شیوه تحصیلی
  • شرایط داشتن خوابگاه و اخذ وام تحصیلی در دانشگاه پذیرنده

 

دریافت مشاوره رایگان

 

شهریه دوره های مختلف آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 97-96

یکی دیگر از عواملی که در زمان انتخاب رشته باید به آن توجه داشته باشید، شهریه دوره های مختلف آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت می باشد. یکی از سوالاتی که داوطلبان زمان انتخاب رشته زیاد می پرسند، تفاوت شهریه های دانشگاه آزاد با دوره های شبانه و پردیس خود گردان آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت می باشد. در طی فرآیند انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 98، حتما باید از شهریه دانشگاه های مختلف مطلع باشید تا زیاد متضرر نشوید. در این قسمت شهریه دوره های مختلف آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت آورده شده است تا به سوالات شما عزیزان در مورد شهریه ها پاسخ داده شود.

شهریه دوره های روزانه آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 97-96

در دوره های روزانه آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت، هیچ شهریه ای از شما گرفته نمی شود. با این وجود در سال های اخیر بعضی از دانشگاه ها برای دروس جبرانی از دانشجویان شهریه گرفتند که با اعتراضات زیادی مواجه شده اند و این مورد بین دانشجو و دانشگاه، مورد بررسی قرار گرفته است.

شهریه ارشد پردیس خودگردان و شهریه پرداز دانشگاه های علوم پزشکی (مازاد بر ظرفیت) 97-96

داوطلبان متقاضي ادامه تحصيل در ارشد پرديس خودگردان و يا دوره شهريه پرداز دانشگاه هاي علوم پزشكي توجه کنند که به هنگام انتخاب محل تحصيل باید كد رشته محل اين دانشگاه ها را انتخاب نمايند. پذيرش در اين دانشگاه ها بصورت پرداخت شهريه مي باشد. داوطلبان دقت نمايند در هر نيمسال طبق مقررات مربوطه توسط دانشگاه از دانشجويان براي تامين هزينه هاي تحصيلي، هزينه دريافت مي گردد. پس داوطلب موظف به پرداخت شهريه و رعايت تعهدات مالي مي باشد.

بر اساس ابلاغ معاونت محترم آموزشي، ميزان شهريه شعب بين الملل و پرديس خودگردان و دوره هاي شهريه پرداز (ظرفيت مازاد) برای سال 95، يكصد و چهل ميليون و هفتصد هزار ريال (140،700،000ریال) و براي دوره هاي شبانه، هشتاد و سه ميليون و ششصد هزار ريال ( 83،600،000 ريال) بوده كه براي سال 96، اين مبالغ براي كليه دانشگاه هاي مستقر در تهران به ميزان 12% و ساير دانشگاه ها و مراكز به ميزان 10% افزایش داشته است. در سال 97 هم احتمال افزایش 20% شهریه این دانشگاه ها وجود دارد.

شهریه دانشگاه آزاد کارشناسی ارشد پیراپزشکی 97-96

شهریه مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی در رشته های پیراپزشکی، متغیر و ثابت در مجموع پنجاه و پنج میلیون و دویست و نود و هفت هزار ریال (55.297.000 ریال ) در سال 96 بوده است که در سال 97، احتمال افزایش 20% این مبلغ وجود دارد.

شهریه دانشگاه های علوم پزشکی مجازی 

مبلغ شهریه دانشگاه های علوم پزشکی مجازی توسط دانشگاه مورد نظر اعلام می گردد. همچنین لازم است که داوطلبان آيين نامه آموزش از راه دور دانشگاه هاي علوم پزشكي را قبل از انتخاب اين دانشگاه ها مطالعه نمايند.

 

برای اطلاع از جزییات دقیق شهریه های ثابت و متغیر، هزینه واحدهای نظری و عملی در زمان انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 98، می توانید طی مشاوره های تلفنی و حضوری، با رتبه های برتر کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت موسسه3گام، در ارتباط باشید.

 

دریافت مشاوره رایگان

 

دوره های پذیرش دانشجو بر اساس دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 97

دوره های پذیرش دانشجو بر اساس دفترچه کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 97، به سه دوره روزانه، شبانه، پردیس خود گردان، تقسیم می شود.

دوره های روزانه پذیرش دانشجو بر اساس دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 97

در دوره های روزانه پذیرش دانشجو در آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت، شما بدون پرداخت هزینه، تحصیل می کنید و تحصیل شما رایگان می باشد.

شما بعد از فارغ التحصیلی در دوره های روزانه ارشد وزارت بهداشت به ازای هر دو ترمی که گذراندید، یک سال تعهد خدمت خواهید داشت.

اگر قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور را دارید، در مقطع ارشد وزارت بهداشت نمی توانید مدرک خودتان رو در موسسات کاریابی بگذارید. دریافت مدرک تحصیلی مقطع ارشد شما مستلزم خرید و یا آزاد سازی مدرک دوره کارشناسی شما می باشد.

دوره های شبانه پذیرش دانشجو بر اساس دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 97

دانشجویانی که در دوره های شبانه آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 98، پذیرش می شوند، در کنار دانشجوهای روزانه این مقطع رو سپری می کنند. این دانشجویان در هر ترم باید هزینه های مربوط به این دوره را پرداخت کنند، از این جهت دوره تعهد خدمت را نخواهند داشت. در پایان تحصیل و در مدرک شما اسم دوره شبانه یا نوبت دوم قید نمی شود و مدرک شما مانند دوره روزانه می باشد.

دوره های پردیس خود گران پذیرش دانشجو بر اساس دفترچه کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 97

در بعضی از دانشگاه ها، پذیرش دانشجو در دوره های پردیس خود گردان ارشد وزارت بهداشت، در کنار دانشجویان دوره های روزانه می باشد. البته حضور آن ها در کلاس ها الزامی است اما بعضی از دانشگاه ها هم به صورت مستقل از دانشگاه های سراسری این دوره را برگزار می کنند.

هزینه های تحصیل این دوره نسبت به دوره شبانه و دانشگاه آزاد بیشتر می باشد. شما هیچگونه تعهد خدمتی با توجه به پرداخت هزینه های تحصیلیتان در کشور نخواهید داشت، ضمن اینکه در پایان تحصیل این دوره، در مدرک شما اسم پردیس خود گران درج می شود.

 

اگر قبولی در همه دوره ها و یا دانشگاه ها در انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 98 برایتان حائز اهمیت باشد، با راهنمایی مشاوران تخصصی 3گام می توانید با دقت بیشتری انتخاب رشته خود را انجام دهید و انتخاب های بهتری داشته باشید.

 

دریافت مشاوره رایگان

 

شرایط تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی ارتش بر اساس دفترچه کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 97

شرایط تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی ارتش بر اساس دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 97، به شرح زیر می باشد:

  • دانشجویان پس از انجام مصاحبه و بررسي صلاحيت هاي عمومي و طي مراحل مربوط به این دانشگاه، مورد سنجش نهايي قرار می گیرند.
  • پذیرش داوطلبان سهمیه رزمندگان و ایثارگران که پرسنل رسمی نیروهای مسلح و دارای شرایط مربوط به دانشگاه علوم پزشکی ارتش می باشند.

توجه کنید که معرفي اين افراد به منزله كسب اولويت پذيرش و يا قبولي نمي باشد. تحصيل در دانشگاهعلوم پزشکی ارتش، غير شبانه روزي بوده و كليه هزينه هاي آموزشي برعهده نيروي مربوطه و يا شخص داوطلب مي باشد.

 

شرایط ثبت نام دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) بر اساس دفترچه کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 97

شرایط ثبت نام دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله به شرح زیر می باشد:

  • تمام داوطلبان متقاضي شركت در آزمون كارشناسي ارشد دانشگاه علوم پزشكي بقيه الله(عج) باید عضو رسمي نيروهاي مسلح (سپاه پاسداران، ارتش، نيروي انتظامی، وزارت دفاع) باشند. این افراد با ارائه گواهي عضويت معتبر و مجوز شركت در آزمون از محل خدمت، مجاز به شركت و انتخاب اين دانشگاه مي باشند.
  • این افراد پس از انجام مصاحبه، بررسي صلاحيت هاي عمومي و طي مراحل مربوط به این دانشگاه، مورد سنجش نهايي قرار می گیرند.

توجه کنید که معرفي اين افراد به منزله كسب اولويت پذيرش و يا قبولي نمي باشد. اين دانشگاه هيچ گونه تعهدي در قبال تأمين خوابگاه دانشجويان كارشناسي ارشد ندارد.

 

پذیرش در مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان مشهد بر اساس دفترچه کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 97

پذيرش و تحصيل در مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان مشهد با پرداخت شهريه مي باشد.  متقاضيان مركز آموزش عالي علوم پزشكي وارستگان مشهد استان خراسان رضوی باید توجه کنند که درکلیه مراحل پذیرش دانشجو، ضوابط تحصیلی ( هزينه دوره تحصیل) تابع قوانين و مقررات آن مركز مي باشد.

 

پذیرش در دانشگاه علوم پزشکی شاهد تهران بر اساس دفترچه کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 97

برای پذیرش در دانشگاه ها علوم پزشکی شاهد تهران، داوطلبان پس از انجام مصاحبه و بررسي صلاحيت هاي عمومي و طي مراحل مربوط به آن دانشگاه، مورد سنجش نهايي قرار می گیرند. توجه کنید که معرفي اين افراد به منزله كسب اولويت پذيرش و يا قبولي نمي باشد. دانشگاه تعهدي در خصوص تامين خوابگاه براي دانشجويان نوبت دوم ندارد. اين گروه از دانشجويان صرفاً در صورت وجود ظرفيت مازاد خوابگاهي و با پرداخت قيمت تمام شده مي توانند ازخوابگاه استفاده نمايند.

 

شرایط پذیرش دانشگاه تربیت مدرس بر اساس دفترچه کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 97

شرایط پذیرش دانشگاه تربیت مدرس بر اساس دفترچه کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 97، با توجه به وجود دانشکده های پزشکی در این دانشگاه و شرایط پژوهشی و آموزشی فارغ التحصیلی این دانشکده مطابق با وزارت علوم، به صورت زیر می باشد:

  • طی پنج ترم تحصیلی دانشجویان باید فارغ التحصیل شوند. در صورت بیشتر شدن تحصیل مستلزم پرداخت هزینه هستند.
  • شرایط اعطای وام و خوابگاه مطابق با وزارت بهداشت است
  • همانند دیگر دانشگاه های علوم پزشکی، دریافت اصل مدرک دوره کارشناسی ارشد و گذاشتن آن در موسسات کاریابی امکان پذیر نمی باشد.

 

قبولی و پذیرش در دانشگاه های دارای شرایط ویژه و خاص، مستلزم اطلاعات کافی در مورد آن ها می باشد. تیم مشاوره انتخاب رشته 3گام، با تجاربی که در طی تحصیل خود کسب کرده اند، می توانند اطلاعات مفیدی برای پذیرش در این دانشگاه ها، در اختیارتان قرار می دهند.

 

دریافت مشاوره رایگان

 

وضعیت اعطای خوابگاه دانشگاه های علوم پزشکی

دوره های روزانه کارشناسی ارشد دانشگاه های علوم پزشکی، از طرف دانشگاه های سراسری تعهد اعطای خوابگاه دارند؛ اما به دلیل عدم ظرفیت در برخی از دانشگاههای علوم پزشکی و در برخی از رشته ها امکان واگذاری خوابگاه وجود ندارد. داوطلبان حتما باید به دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 97 مراجعه کنند.

برای دوره های نوبت دوم و یا شبانه با توجه به ظرفیت خالی دانشگاه، خوابگاه تعلق می گیرد. در مورد دوره های مجازی اساسا نیازی به خوابگاه وجود ندارد. در مورد پردیس های خودگردان در صورت داشتن امکانات خوابگاهی، خوابگاه تعلق می گیرد. البته هزینه خوابگاه برای این دوره ها از همه دوره ها بیشتر می باشد. پس بهتر است در زمان انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت، هزینه های مربوط به خوابگاه ها را در نظر داشته باشید که متحمل هزینه های سنگین نشوید.

وضعیت صندوق رفاه دانشجویی وزارت بهداشت

اصولا تسهیلاتی که صندوق رفاه دانشجویی وزارت بهداشت برای دانشجویان کارشناسی ارشد در نظر می گیرد، به صورت وام های ترمی و یا سالیانه است که مختص دوره های روزانه و شبانه (نوبت دوم) می باشد. برای دوره های مجازی و پردیس خودگردان کمتر چنین امکانی در نظر گرفته می شود. دانشگاه های پردیس های خودگردان قاطعانه اعطای وام را در نظر نمی گیرند. شش ماه پس از فارغ التحصیلی دانشجو، باز پرداخت مبلغ وام قسط بندی می شود.  

سهمیه ها بر اساس دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 97

سهمیه های آزمون بر اساس دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 97، شامل سهمیه رزمندگان، ایثارگران، استعدادهای درخشان،

نحوه اعمال سهمیه ایثارگری و رزمندگان در آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 97

پیش از توضیح در مورد نحوه اعمال سهمیه ایثارگری و رزمندگان در کنکور ارشد وزارت بهداشت 97، به دو تعریف زیر از رزمندگان و ایثارگران مطابق با دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 97 توجه نمایید.

رزمندگان: شامل رزمندگاني كه فقط داراي حضور داوطلبانه در جبهه مي باشند.

ایثارگران: شامل همسر و فرزندان رزمندگاني كه حداقل داراي 6 ماه حضور داوطلبانه در جبهه مي باشند.

 سنجش و پذيرش در اين سهميه به شرط كسب علمی می باشد. با توجه به مصوبات، داوطلبان ایثارگر در صورتی پذیرش می شود که حداقل 70 درصد از نمره آخرین فرد پذیرفته شده در گزینش آزاد کشوری را کسب نماید. پذیرش رزمندگاني كه فقط داراي حضور داوطلبانه در جبهه مي باشند با كسب حداقل 80% نمره آخرين فرد پذيرفته شده در گزينش آزاد انجام می شود.

 

سهمیه 25 درصد ایثارگران در آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 98

25% از ظرفيت پذيرش كل به دو گروه زير اختصاص دارد:

  1. ايثارگران شامل : جانباز بالاتر از 25 % - فرزند و همسر جانباز بالاتر از 25 % - آزاده - فرزند و همسر شاهد، مفقوالاثر و آزاده.
  2. رزمندگاني كه داراي حضور داوطلبانه در جبهه مي باشند.

 

سهمیه 5 درصد ایثارگران در آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 98

5% از ظرفيت پذيرش كل به دو گروه زير اختصاص دارد:

  1. جانباز كمتر از 25% -  فرزند و همسر جانباز كمتر از 25%
  2. همسر و فرزندان رزمندگاني كه داراي حداقل 6 ماه حضور داوطلبانه در جبهه مي باشند.

یکی از سخت ترین نوع انتخاب رشته ها برای داوطلبانی است که سهمیه ایثارگری دارند که اصولا اگر با دقت انجام نشود امکان خطا بالا می رود و قبولی شما در دانشگاه مد نظر صورت نمی گیرد، پس بهتر است که در این زمینه با کمک یک مشاور و راهنما از افراد با تجربه کمک بگیرید.

 

عضویت در کانال مشاوره و برنامه ریزی ارشد بهداشت

 

شرایط استعداد درخشان ارشد وزارت بهداشت

وزارت بهداشت امکانی را قرار داده است که دانش آموزان ممتاز یا به عبارتی استعدادهای درخشان دارای سهمیه قبولی در کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه های علوم پزشکی باشند. این سهمیه شامل پذیرش با کنکور و بدون کنکور شرایط خاصی دارد که در ادامه به آن ها می پردازیم.

پذیرش با آزمون ورودی استعدادهای درخشان کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

پذیرش با آزمون ورودی استعدادهای درخشان کارشناسی ارشد وزارت بهداشت به این صورت می باشد که داوطلب باید حد نصاب 90% نمره آخرين فرد پذيرفته آزاد کشوری را کسب کرده باشد.

10 درصد از ظرفیت پذیرش کل دانشگاه های علوم پزشکی به استعدادهای درخشان اختصاص می یابد.

ارشد بدون کنکور رشته های علوم پزشکی وزارت بهداشت

ارشد بدون کنکور رشته های علوم پزشکی وزارت بهداشت، براساس امتياز اكتسابي طبق آئين نامه مربوطه، 10 درصد از ظرفیت پذیرش کل دانشگاه های علوم پزشکی می باشد.

 

نکات قابل توجه دفترچه کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 97 

  • يكي از شرايط سنجش در سهميه رزمندگان و ايثارگران، كسب حد نصاب مي باشد. بعنوان مثال ممكن است فردي حائز رتبه 1 در سهميه رزمندگان و ايثارگران باشد ولي بدليل عدم كسب حد نصاب لازم پذيرفته نشود.
  • اگر تعداد افرادي كه در سهميه رزمندگان و ايثارگران، حد نصاب لازم را كسب نموده اند بيش از تعداد ظرفيت پذيرش براساس ظرفيت تخصيصي باشد، پذيرش به ترتيب اولويت نمره صورت گرفته و هيچگونه ظرفيت اضافي پذيرش نخواهد شد.
  • در صورت عدم تكميل ظرفيت تخصيصي توسط رزمندگان و ايثارگران به علت عدم كسب نمره حد نصا ، ظرفيت آن به سهميه آزاد اختصاص پیدا می کند.
  •  ظرفيت مربوط به آيين نامه "تسهيل ادامه تحصيل دانشجويان ممتاز در مقاطع بالاتر" در صورت وجود فرد متقاضي واجد شرايط معرفي شده در زمان مقرر، در هريك از رشته محل ها تكميل خواهد شد. در غير اينصورت ظرفيت مازاد استعداد درخشان رشته محل تكميل نخواهد شد.
  • بر اساس آيين نامه "تسهيل ادامه تحصيل دانشجويان ممتاز در مقاطع بالاتر" كسب حد نصاب 90% نمره آخرين فرد پذيرفته شده سهميه آزاد براي واجدين شرايط استفاده از "تسهيل ادامه تحصيل دانشجويان ممتاز در مقاطع بالاتر" با آزمون، كف نمره بوده و پذيرش بر مبناي اولويت نمره ، رشته محل و ظرفيت پذيرش تعيين شده خواهد بود.
  1. وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي به هيچ يك از دانشجويان مقطع كارشناسي ارشد بورس تحصيلي نمی دهد.
  2. در صورت پذیرش نهایی داوطلب براساس اولویت های خود چه در دانشگاه دولتی و چه در دانشگاه شهریه پرداز، به هيچ عنوان تغييري در محل پذيرش انجام نخواهد شد و بعد از اعلام نتايج نهايي و تكميل ظرفيت پذيرش هر دانشگاه، به دليل عدم امكان جابجايي تغيير در محل پذيرش انجام پذير نمي باشد.
  3. در رشته هايي كه دانشجو به صورت مشترك بين دو دانشگاه پذيرش مي شود، فرد پذيرفته شده دانشجوي دانشگاه مبدا (اول) خواهد بود، ضمنا دانشجو بايد آمادگي داشته باشد تا تمام يا قسمتي از دوره آموزشي يا پژوهشي خود را در هر محل كه براساس تفاهم نامه بين دانشگاهها تعيين ميگردد، بگذراند.

توجه کنید داوطلبانی که قبولی در چند رشته و گرایش تحصیلی مد نظرشون است بهتر است فرآیند انتخاب رشته خود را با آگاهی و دریافت اطلاعات مربوط به دانشگاههای مورد پذیرش از افراد باتجربه انجام دهند.

 

 موسسه 3گام با چندین سال سابقه در زمینه کارشناسی ارشد و حضور افراد رتبه برتر و نخبه توانسته هرساله راهنمایی جامعی را در اختیار داوطلبان قرار بدهد.

 

كساني كه در آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي شركت نموده و در دانشگاه دولتي عادي پذيرفته شوند، در صورت عدم ثبت نام و يا پس از ثبت نام در دانشگاه اگر از ادامه تحصيل انصراف دهند، مجاز به شركت در آزمون سال بعد نمی باشند.

 

اگر رتبه شما در آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت لب مرزی و احتمال قبولی تان پنجاه پنجاه باشد، یا اگر دانشگاه های رشته مورد نظر شما بر اساس علایق و اولویت هایتان نباشد، مشاوران تخصصی انتخاب رشته 3گام برای انتخاب رشته به شما کمک می کنند دانشگاه هایی را انتخاب کنید که نسبت به دانشگاه های دیگر ارزش قبولی بیشتری داشته باشند. همچنین انتخاب هایتان را با دید بهتری برای سال بعد انتخاب کنید که محروم از تحصیل نشوید.

 

  1. دانشگاههاي علوم پزشكي كشور تعهدي در قبال اسكان و تامين خوابگاه ندارند و بر اساس امكانات موجود، خوابگاه در اختيار دانشجو قرار مي دهند. پس حتما داوطلبان شرایط مربوط به دانشگاه ها را در دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 97 مطالعه کنند.
  2. عدم تكميل فرم انتخاب رشته محل تحصيل در زمان مقرر، به منزله انصراف بوده و داوطلب از روند آزمون حذف مي گردد.
  3. پذيرش در دانشگاه ها يا مراكز ارتش، انستيتو پاستور ايران، بقيه الله، دانشگاه آزاد، دانشگاه تربيت مدرس، دانشگاه شاهد، سازمان انتقال خون ايران، مركز قلب شهيد رجايي، موسسه سرم سازي رازي از طريق وزارت بهداشت انجام می شود. ساير شرايط از جمله خدمات و امکانات رفاهی تابع قوانین خود آن مرکز یا دانشگاه است و وزارت بهداشت هیچگونه مسئولیتی در این زمینه نخواهد داشت.

 

دریافت مشاوره رایگان

 

ثبت نام در پنل مشاوره و برنامه ریزی 3گام

نظر خود را بنویسید