دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری سال 1397 در دانشگاه دانشگاه محقق اردبیلی - اردبیل و در رشته گروه علوم انسانی

‏این کد رشته ها در نرم افزار انتخاب رشته کنکور نیز موجود می باشد و در آنجا داوطلبان عزیز می توانند از احتمال قبولی خود در هر کد رشته با توجه به رتبه خود مطلع شوند و به علاوه با استفاده از ابزارها و فیلتر های مختلف بر مبنای استان، دانشگاه، نوع آموزش و دوره انتخاب های مناسب خود را پیدا کنند و نیز آن انتخاب ها را بر مبنای شرایط خود بچینند و نهایتا فایلی حاوی انتخاب رشته خود بر مبنای همین کد رشته دانشگاه ها بدست آورند و آن را مستقیما در سیستم انتخاب رشته سازمان سنجش وارد نمایند.

دانشگاه محقق اردبیلی

دانشکده‌ها:

ü دانشکده علوم

      دانشکده علوم دانشگاه محقق اردبیلی در سال تحصیلی 73- 1372 با پذیرش 34 نفر دانشجو در رشته فیزیک فعالیت‌های آموزشی خود را آغاز نمود. این دانشکده در سال تحصیلی 74- 1373 با پذیرش 31 نفر دانشجو در رشته‌ی زیست‌شناسی تعداد دانشجویان خود را به 103 نفر رساند و در سال تحصیلی 75- 1374 با پذیرش 32 نفر دانشجو در رشته‌ی ریاضی محضض و با ایجاد زمینه‌ی مناسب، مکاتبات خود را جهت اخذ مجوز برای رسمیت بخشیدن به فعالیت‌های گروه‌های آموزشی 1- ریاضی 2- فیزیک 3- زیست‌شناسی تحت عنوان دانشکده علوم آغاز نمود که با همت مسئولین ساعی و تلاشگر دانشگاه در سال 1376 وزارت فرهنگ و آموزش عالی موافقت خود را با ایجاد آن در دانشگاه محقق اردبیلی اعلام نمود و بدین صورت اولین دانشکده دانشگاه با نام دانشکده علوم کار خود را به صورت رسمی آغاز نمود.

      در سال‌های تحصیلی 80- 1379 و 82- 1381 با توجه به شرایط منطقه و وجود نیروهای متخصص در دانشکده علوم، به‌ترتیب مجوزهای لازم برای دایر نمودن رشته‌های آمار و شیمی را از وزارت متبوع کسب نموده و در همان سال‌ها در کنار رشته‌های دیگر دانشکده علوم برای این رشته‌ها نیز دانشجو پذیرش نمود.

      در سال 1383 پس از پی‌گیری‌های مداوم، تلاش و کوشش مسئولین محترم دانشگاه و دانشکده مجوز لازم جهت پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد برای رشته‌های ریاضی کاربردی، شیمی آلی و زیست‌شناسی گرایش فیزیولوژی جانوری از وزارت علوم تحقیقات و فناوری کسب و از نیم‌سال دوم سال تحصیلی 84- 83 پذیرش دانشجو در این مقاطع به صورت رسمی صورت پذیرفت. در تابستان 1383 ساختمان جدید دانشکده با مساحتی بیش از ده هزار متر مربع با حضور وزیر محترم علوم تحقیقات و فناوری به بهره‌برداری رسیده و با انتقال دانشکده به ساختمان جدید، فضای مناسب آموزشی و پژوهشی برای دانشجویان و اساتید محترم به وجود آمد.

      در حال حاضر تعداد کل اعضای هیئت علمی دانشکده (رسمی، پیمانی، طرح سربازی، بورسیه و مامور) 50 نفر می‌باشد که در جدول شماره زیر آورده شده است.

 

تعداد اعضای هیئت علمی دانشکده (رسمی، پیمانی، طرح سربازی، بورسیه و مامور)

رشتهاستادیارمربیبورسیه دکتریکل

فیزیک26311

شیمی4116

زیست‌شناسی24410

ریاضی331016

آمار14-5

زمین‌شناسی--11

جمع13181949



 

 

تغییرات تعداد کل اعضای هیئت علمی رسمی و پیمانی در چند سال اخیر



      با عنایت به توسعه فضاهای آموزشی و تحقیقاتی، تصویب و ایجاد مقاطع و رشته‌های تحصیلی جدید، یکی از مهم‌ترین اهداف و برنامه‌های دانشکده در سال‌های اخیر جذب هیئت علمی، اعطای مأموریت و بروس تحصیلی برای گروه‌های آموزشی دانشکده بوده و خواهد بود.

 

گروه‌های آموزشی:

· گروه آموزشی فیزیک

      گروه آموزشی فیزیک دانشکده در سال تحصیلی 73- 1372 با پذیرش 34 نفر دانشجو به عنوان اولین گروه آموزشی فعالیت خود را آغاز نمود. تعداد دانشجویان این گروه 156 نفر می‌باشد که از این تعداد 96 نفر در دوره روزانه و تعداد 60 نفر به صورت شبانه مشغول تحصیل می‌باشند. تعداد اعضای هیئت علمی این گروه 11 نفر می‌باشد. این گروه یکی از فعال‌ترین گروه‌های آموزشی دانشگاه در ارائه دروس سرویسی و آزمایشگاهی به سایر گروه‌های آموزشی دانشگاه می‌باشد.

      با توجه به بازگشت بورسیه‌های این گروه در گرایش‌های مختلف، گروه فیزیک از سال 1383 زمینه را برای جذب دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد فیزیک با گرایش هسته‌ای مناسب دیده و ضمن  عقد قرارداد همکاری با دانشگاه تبریز مکاتبات لازم را جهت اخذ مجوز از وزارت علوم تحقیقات و فناوری پیگیری می‌نماید. همچنین مکاتبات لازم جهت ایجاد رشته فیزیک کاربردی انجام پذیرفته است.

      تعداد دانشجو: 156 نفر

      کارشناسی: 156 نفر

      تعداد اعضای هیئت علمی: 11 نفر به صورت (رسمی، پیمانی، مامور به تحصیل و بورسیه دکتری)

 

· گروه آموزشی زیست‌شناسی

      گروه آموزشی زیست‌شناسی در سال تحصیلی 74- 1373 به عنوان دومین گروه آموزشی دانشکده با پذیرش 31 نفر دانشجوی رشته زیست‌شناسی (گرایش عمومی) فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی خود را آغاز نمود. در سال‌های بعد با پذیرش دانشجو در دوره شبانه تعداد دانشجویان این گروه افزایش یافته به گونه‌ای که در حال حاضر تعداد 170 نفر دانشجو در این گروه آموزشی مشغول تحصیل می‌باشند.

      پس از تلاش‌ها و پی‌گیری‌ها مسئولین محترم دانشگاه و دانشکده این گروه توانست در نیم‌سال دوم سال تحصیلی 84- 83 اولین گروه از دانشجویان کارشناسی ارشد خود را در گرایش فیزیولوژی جانوری به تعداد 5 نفر پذیرش نماید.

      تعداد دانشجو: 176 نفر

      کارشناسی: 171 نفر

      کارشناسی ارشد: 5 نفر

      تعداد اعضای هیئت علمی: 10 نفر به صورت (رسمی، پیمانی، مامور به تحصیل و بورسیه دکتری)

 

· گروه آموزشی ریاضی

      گروه آموزشی ریاضی در سال تحصیلی 75- 1374 با پذیرش 32 نفر دانشجو به عنوان سومین گروه آموزشی دانشکده فعالیت‌ها آموزشی و پژوهشی خود را آغاز نمود. این گروه با تلاش‌های مستمر در امر آموزش و پژوهش توانسته است موفقیت‌های مناسبی در برگزاری سمینارها و اعزام تیم‌های علمی به مسابقات و المپیادهای کشوری کسب نماید.

      در نیم‌سال دوم سال تحصیلی 84- 1383 این گروه اولین دوره از دانشجویان خود در مقطع کارشناسی ارشد را با گرایش ریاضی کاربردی به تعداد 4 دانشجو پذیرش نمود. لازم به ذکر است که با عنایت به فعالیت‌های آموزشی و توجه به امر تحصیل و آموزش در اکثر سال‌ها بیشترین درصد قبولین کارشناسی ارشد گروه‌های آموزشی دانشکده مربوط به این گروه آموزشی می‌باشد.

      تعداد دانشجو: 193 نفر

      کارشناسی: 189 نفر

      کارشناسی ارشد: 4 نفر

      تعداد اعضای هیئت علمی: 16 نفر به صورت (رسمی، پیمانی، مامور به تحصیل و بورسیه دکتری)

 

· گروه آموزشی آمار

      رشته آمار در سال تحصیلی 80- 1379 با پذیرش 35 نفر دانشجو در مقطع کاردانی در مجموعه ریاضی و آمار کار خود را آغاز نمود. در حال حاضر تعداد کل دانشجویان این گره 84 نفر می‌باشد که شامل دانشجویان آمار در مقطع کاردانی (دوره‌های روازنه و شبانه) و کارشناسی می‌باشد که پذیرش در مقطع کارشناسی با تلاش بی‌دریغ مسئولین در نیم‌سال اول سال تحصیلی 84- 83 با تعداد 32 نفر دانشجو صورت پذیرفته است.

      گروه آموزشی آمار در نیم‌سال اول سال تحصیلی 84- 83 با عنایت به افزایش سطح کیفی و کمی آموزشی و تعداد اعضای هیئت علمی خود از گروه ریاضی جدا شده و فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی خود را به صورت رسمی از این نیم‌سال تحصیلی به صورت مستقل ادامه می‌دهد.

      تلاش برای جذب اعضای هیئت علمی جدید، اعطای بورس تحصیلی در مقطع دکتری و فعالیت‌های قابل توجه آموزشی و پژوهشی بستری مناسب برای ایجاد مقطع کارشناسی ارشد به وجود آورده است که نیل به این مهم در دستور کار فعالیت‌های آتی این گروه قرار گرفته است.

      تعداد دانشجو: 84 نفر

      کارشناسی: 27 نفر

      مقطع کاردانی: 57 نفر

      تعداد اعضای هیئت علمی: 5 نفر به صورت (رسمی، پیمانی، مامور به تحصیل و بورسیه دکتری)

 

· گروه آموزشی شیمی

      گروه آموزشی شیمی در سال تحصیلی 83- 1382 با عنایت به وجود نیروهای متخصص و نیاز منطقه با پذیرش 31 نفر دانشجو در مقطع کارشناسی شیمی کاربردی (دوره روزانه) به صورت رسمی کار خود را آغاز نمود. تلاش برای جذب اعضای هیئت علمی جدید و مأموریت تحصیلی برای اعضای هیئت علمی گروه منجر به پیشرفت سریع کیفی و کمی آموزشی و پژوهشی گروه گردید به گونه‌ای که این گروه توانست پذیرش اولین دوره از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد خود را نیم‌سال دوم سال تحصیلی 84- 1383 با 6 نفر دانشجو در گرایش شیمی آلی به انجام برساند. در حال حاضر تعداد کل دانشجویان این گروه در مقاطع تحصیلی کارشناسی (دوره‌های روزانه و شبانه) و کارشناسی ارشد 131 نفر می‌باشد.

      با توچه به فعالیت‌های قابل توجه آموزشی و پژوهشی اعضای هیئت علمی این گروه تعداد مقالات چاپ شده در مجلات معتبر بین‌المللی (isi) در سال 83 گروه شیمی 9 عدد بوده است که بیشترین درصد مقالات isi نسبت به سایر گروه‌های آموزشی می‌باشد.

      تعداد دانشجو: 131 نفر

      کارشناسی: 125 نفر

      کارشناسی ارشد: 6 نفر

      تعداد اعضای هیئت علمی: 16 نفر به صورت (رسمی، پیمانی، مامور به تحصیل و بورسیه دکتری)

 

· دانشکده کشاورزی

      دانشکده کشاورزی از سال 1357 با پذیرش تعداد 30 دانشجو در رشته‌ی کشاورزی عمومی تأسیس گردید. پس از انقلاب فرهنگی فقط مجوز فعالیت در رشته‌ی کاردانی امور زراعی داده شد و سپس به تدریج سایر رشته‌های کاردانی دایر گردید. از سال 1365 کارشناسی ناپیوسته ماشین‌های کشاورزی و مهندسی تولیدات گیاهی دایر شد. از سال 1369 رشته‌ی کارشناسی زراعت و اصلاح نباتات تأسیس گردید. همچنین در سال 1379 رشته‌های کارشناسی گیاه‌پزشکی و کارشناسی خاک‌شناسی و از سال 1384 رشته کارشناسی پیوسته مکانیک ماشین‌های کشاورزی تأسیس گردید. در حال حاضر تعداد 1467 نفر دانشجو در این دانشکده مشغول تحصیل هستند.

 

گروه‌های آموزشی:

      مهندسی علوم دامی، زراعت و اصلاح نباتات، خاک‌شناسی، مهندسی مکانیک ماشین‌های کشاورزی، گیاه‌پزشکی، باغبانی.

 

اعضای هیئت علمی دانشکده به تفکیک مرتبه علمی

گروه آموزشیاستاددانشیاراستادیارمربیماموربورسیهجمع

زارعت و اصلاح نباتات--51-1016

ماشین‌های کشاورزی--42118

گیاه‌پزشکی1--2249

خاک‌شناسی--422614

علوم دامی---4127

تولیدات گیاهی--11-24

جمع1-141262558



 

 

 

· دانشکده ادبیات و علوم انسانی

      دانشکده ادبیات و علوم انسانی در سال 1375 با یک بار پذیرش موقت دانشجو در رشته زبان و ادبیات فارسی دوره روزانه کار خود را آغاز کرد. در نیم‌سال دوم همان سال با ورود دانشجویان دوره شبانه ادبیات فارسی تعداد دانشجویان افزایش یافت. در سال 1376 با پذیرش دانشجو در رشته روانشناسی دانشکده عملاً در مسیر توسعه گام برداشت تا اینکه در سال‌های 1377 و 1378 در اثر پی‌گیری‌های مداوم ریاست محترم دانشگاه هر دو رشته ادبیات فارسی و روان‌شناسی به تصویب شورای عالی گسترش وزارت علوم و تحقیقات و فناوری رسید. به دنبال این در سال تحصیلی 80- 79 موافقت اصولی با پذیرش یکبار دانشجو در مقطع کارشاسی ارشد روانشناسی عمومی حاصل شد و در نیم‌سال اول سال تحصیلی 82- 81 کار خود را با پذیرش 4 نفر دانشجو آغاز کرد. در سال 1381 همین موفقیت برای رشته ادبیات فارسی نیز به‌دست آمد و در نیم‌سال اول سال تحصیلی 83- 82 با پذیرش 6 نفر دانشجو مقطع کارشناسی ارشد این رشته نیز راه‌اندازی شد. در تابستان 1383 با الحاق رشته‌های تربیت بدنی و باستان‌شناسی تعداد رشته‌های این دانشکده به چهرا رشته تحصیلی افزایش یافت و همزمان با موازات پردیس نمین دانشکده ادبیات و علوم انسانی در سایت مرکزی دانشگاه نیز راه‌اندازی شد. با پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی در سال تحصیلی 84- 83 در حال حاضر دانشکده ادبیات و علوم انسانی در سه رشته دارای دوره کارشناسی ارشد می‌باشد و در نظر است در آینده نزدیک مقطع دکتری رشته‌های روان‌شناسی عمومی و ادبیات فارسی و مقطع کارشناسی رشته جغرافیا نیز راه‌اندازی شود. اعضای هیئت علمی دانشکده تا کنون موفق شده‌آند علاوه بر شرکت در سمینارهای مختلف داخلی و خارجی و چاپ مقالات متعدد در مجلات معتبر داخلی، تعداد 39 عنوان کتاب را تألیف یا ترجمه کرده و تعداد 20 پروژه تحقیقاتی را نیز به انجام برسانند ساختمان دانشکده ادبیات و علوم انسانی با زیربنای بالغ بر 12500 متر مربع دارای 11 کلاس درس، چهار آزمایشگاه تخصصی، 2 مرکز کامپیوتر با 39 دستگاه رایانه، سالن‌های مطالعه مجزا برای خوهران و برادران و یک کتابخانه با حدود 5000 عنوان کتاب می‌باشد. سالن‌های ورزشی سرپوشیده مجهز به سالن تنیس روی میز، بدنسازی، شطرنج، کشتی و... و ساختمان سلف سرویس و نمازخانه از دیگر امکانات دانشکده ادبیات و علوم انسانی می‌باشد.

 

گروه‌های آموزشی:

· گروه آموزشی زبان و ادبیات فارسی

      گروه آموزشی زبان و ادبیات فارسی دانشکده در سال تحصیلی 76- 1375 با پذیرش 30 نفر دانشجو در دوره روزانه به عنوان اولین گروه آموزشی فعالیت خود را آغاز نموده و در حال حاضر در هر سه دوره روزانه، شبانه، و نیمه‌حضوری دانشجو ودارد. این گروه در سال 1382 با پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد به تعداد 6 نفر بیش از پیش گام در راه توسعه برداشت و اینک با مدیریت جناب آقای دکتر بیژن ظهیری به کار خود ادامه می‌دهد. تعداد اعضای هیئت علمی این گروه 11 نفر می‌باشد که به تفکیک مرتبه علمی، نوع استخدامی و گرایش تحصیلی در جدول ذیل آمده است.

 

· گروه آموزشی روان‌شناسی عمومی

      گروه آموزشی روان‌شناسی دانشکده در سال تحصیلی 77- 1376 با پذیرش 30 نفر دانشجو در دوره روزانه فعالیت خود را آغاز نموده و در حال حاضر در سه دوره روزانه شبانه و نیمه حضوری دانشجو دارد. این گروه در سال 1381 با پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد به تعداد 4 نفر بیش از پیش گام در راه توسعه برداشت و اینک با مدیریت جناب آقای دکتر محمد نریمانی به کار خود ادامه می‌دهد.

      تعداد اعضای هیئت علمی این گروه 9 نفر می‌باشد.

 

· گروه آموزشی تربیت بدنی وعلوم ورزشی

      گروه آموزشی تربیت‌بدنی و علوم ورزشی دانشکده در سال تحصیلی 82- 1381 با پذیرش 39 نفر دانشجو در دوره روزانه فعالیت خود را آغاز نمود و به دنبال آن در سال 1383 با پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد به تعداد 5 نفر بیش از پیش گام در راه توسعه برداشت. تعداد اعضای هیئت علمی این گروه 5 نفر می‌باشد.

 

· گروه آموزشی باستان‌شناسی

      گروه آموزشی باستان‌شناسی دانشکده در سال تحصیلی 76- 1375 با پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی فعالیت خود را آغاز نمود و هم اکنون نیز در همین مقطع به کار خود ادامه می‌دهد، تعداد دانشجویان این گروه 31 نفر می‌باشد.

 

· دانشکده کشاورزی مغان

      در سال 1347 بنا به درخواست دانشگاه تبریز و تصویب هیئت وزیران یک قطعه زمین به مساحت 350 هکتار از اراضی خالصه دشت مغان واقع در بین کانال a و n به منظور آموزش علمی دانشجویان در اختیار وزارت فرهنگ و آموزش عالی وقت قرار گرفت. سپس در سال 1348 دانشگاه تبریز جهتایجاد ایستگاه تحقیقاتی، یک قرارداد ده‌ساله برای استفاده از باغ 75 هکتاری سازمان آب و برق آذربایجان منعقد نمود و باغ مذکور (محل آموزشکده کشاورزی فعلی) به دانشگاه تبریز تحویل گردید. در سال 1350 به دلیل دوری زمین‌های 350 هکتاری از محل ایستگاه، زمین فوق با قطعه زمین 90 هکتاری واقع در غرب روستاری اسلام‌آباد معاوضه گردید. پس از تأسیس دانشکده کشاورزی اردبیل (وابسته به دانشگاه تبریز) در سال 1359 طی صورت‌جلسه‌ای ایستگاه تحقیقاتی مغان از دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز به دانشکده کشاورزی اردبیل واگذار گردید.

      در سال 1377 آموزشکده کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی با پذیرش 53 نفر دانشجو فعالیت خود را در محل ایستگاه تحقیقات کشاورزی مغان آغاز نمود. در جلسه مورخه 28/1/78 شورای گسترش آموزش عالی با ایجاد رشته‌های تکنولوژی تولیدات گیاهی و تکنولوژی تولیدات دامی در مقطع کاردانی موافقت قطعی به عمل آورد و در تاریخ 25/10/78 تأسیس آموزشکده کشاورزی مغان در جلسه شورازی گسترش آموزش عالی مورد تصویب قطعی قرار گرفت.

      استخدام تعداد سه نفر مربی و دو نفر بورسیه دکترا در رشته‌ةای مختلف به عمل آورده که مراحل اداری خود را سپری می‌نمایند.

      در حال حاضر این آموزشکده در دو رشته تحصیلی و حدود 150 هکتار باغات و مزارع آموزشی و تحقیقاتی در جهت گسترش فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی گام برمی‌دارد.

 

گروه‌های آموزشی:

· تکنولوژی تولیدات گیاهی

      آموزشکده کشاورزی مغان در سال 137 با پذیرش 53 نفر دانشجوی تکنولوژی تولیدات گیاهی و تکنولوژی تولیدات دامی در مقطع کاردانی فعالیت‌های آموزشی خود را شروع کرد. گروه تکنولوژی تولیدات گیاهی با تصویب جلسه مورخه 28/1/78 شورای گسترش آموزش عالی به طور رسمی تأسیس گردید. هم اکنون با پذیرش سالانه دانشجو در مقطع کاردانی از طریق کنکور سراسری سازمان سنجش آموزش کشور در دو نوبت اول (روزانه) و دوم (شبانه) در حال فعالیت آموزشی و تربیت دانشجو می‌باشد. دروس ارائه شده توسط گروه تکنولوژی تولیدات گیاهی در مقطع کاردانی در 4 نیم‌سال تحصیلی به شرح ذیل ارائه می‌گردد و دانشجویان با گذراندن این دروس بعد از طی دو سال تحصیل موفق به اخذ مدرک کاردانی در رشته‌ی تکنولوژی تولیدات گیاهی می‌گردند. همچینین این گروه با تصویب و اجرای طرح‌های تحقیقاتی بنیادی و کاربردی فعالیت پژوهشی خود را در کنار فعالیت‌های آموزشی دنبال می‌نمایند. گروه تکنولوژی تولیدات گیاهی این آموزشکده امیداور است در سال‌های آینده مجوز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی تولیدات گیاهی را از مراجع ذیصلاح دریافت نمایند.

 

· تکنولوژی تولیدات دامی

      آموزشکده‌ی کشاورزی مغان در سال 1377 با پذیرش 53 نفر دانشجوی تکنولوژی تولیدات دامی و تکنولوژی تولیدات گیاهی در مقطع کاردانی فعالیت‌های آموزشی خود را شروع کرد. در حال حاضر گروه تکنولوژی تولیدات دامی با پذیرش سالانه دانشجو در مقطع کاردانی از طریق کنکور سراسری سازمان سنجش آموزش کشور در دو نوبت اول (روزانه) و دوم (شبانه) به فعالیت خود ادامه می‌دهد. دروس ارائه شده توسط گروه تکنولوژی تولیدات دامی در مقطع کاردانی در 4 نیم‌سال تحصیلی به شرح ذیل ارائه می‌گردد.

      همچنین این گروه با تصویب و اجرای طرح‌های تحقیقاتی بنیادی و کاربردی فعالیت پژوهشی خود را در کنار فعالیت‌های آموزشی دنبال می‌نمایند. گروه تکنولوژی تولیدات دامی این آموزشکده امیدوار است در سال آینده مجوز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی تولیدات دامی را از مراجع ذیصلاح دریافت نمایند.

      لازم به توضیح است که تا کنون تعداد زیادی از فارغ‌التحصیلان این گروه در آزمون کارشناسی ناپیوسته دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی پذیرفته شده و اکنون تعدادی از آن‌ها در مقطع بالاتر (کارشناسی ارشد) در حال تحصیل می‌باشند.

 

· دانشکده فنی و مهندسی

 

      دانشکده فنی در خرداد ماه سال 1378 به تصویب قطعی شورای عالی گسترش آموزش عالی رسید و از طرف وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری ابلاغ گردید. استقرار در ساختمان جدید این دانشکده در شهریور ماه سال 1378 انجام گرفت. .در حال حاضر این دانشکده در چهار گروه آموزشی مهندسی عمران (در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد)، مهندسی شیمی (گرایش صنایع غذایی) کارشناسی مهندسی مکانیک (گرایش حرارت و سیالات) و کارشناسی ناپیوسته معماری فعالیت دارد. تعداد کل دانشجویان این دانشکده که در نیم‌سال اول 85- 84 ثبت‌نام نموده‌اند، 775 نفر می‌باشد. در حال حاضر این دانشکده دارای 22 نفر عضو هیئت علمی تمام‌وقت می‌باشد که مشغول فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی هستند. همچنین 19 نفر بورسیه این دانشکده در مقطع دکتری در دانشگاه‌های مختلف داخلی و خارجی در حال تحصیل هستند. مجموعه ساختمان‌های فعلی دانشکده فنی حدود 3800 متر مربع زیر بنا دارد و دارای 15 کلاس درس و 6 آزمایشگاه، 2 کارگاه و 4 آتلیه و...، یک مرکز کامپیوتر و یک واحد سمعی بصری و دو قرائتخانه می‌باشد. مرکز کامپیوتر دانشکده دارای 37 دستگاه کامپیوتر می‌باشد که از این تعداد 16 دستگاه به شبکه اینترنت متصل می‌باشد. همچنین با توجه به افزایش تعداد دانشجویان و به طبع آن افزایش تقاضای استفاده از کامپیوتر برای انجام پروژه‌های درسی، در سال 84 فضای این مرکز 100 درصد افزایش داشته است. همچنین قابلیت توسعه آتی برای این مرکز پیش‌بینی شده و اقدامات لازم انجام شده است.

 

گروه‌های آموزشی:

      · گروه مهندسی عمران

      · گروه مهندسی مکانیک

      · گروه مهندسی شیمی

      · گروه مهندسی معماری

 

فهرست خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی

نام خوابگاهجنسیت ساکنینظرفیت پذیرشنوع خوابگاهآدرس و تلفن

مجتمع خوابگاهی برادران (1- 2- 3- 4)برادران360 نفردولتیاردبیل- انتهای خیابان دانشگاه 25- 5514022

خوابگاه کوثر 1خواهران240 نفردولتیاردبیل- انتهای خیابان دانشگاه 5510122

خوابگاه کوثر 2خواهران258 نفردولتیاردبیل- انتهای خیابان دانشگاه 5512210

خوابگاه باغمیشهخواهران44 نفردولتیاردبیل- باغمیشه 4442821

خوابگاه بسیجخواهران46 نفردو
1) نشاني دانشكده هاي اردبيل: اردبيل، انتهاي خيابان دانشگاه. تلفن:90-33512081 -045 2) شرايط خوابگاهي دانشكده هاي موجود در شهر اردبيل : برادران دو نيمسال اول تحصيلي خوابگاه دولتي و براي ترم هاي بعد در صورت امكان خوابگاه خودگردان و خواهران چهار نيمسال اول تحصيلي خوابگاه دولتي و براي تر م هاي بعد در صورت امكان خوابگاه خودگردان. 3) دانشكده كشاورزي و منابع طبيعي مغان در 15 كيلومتري شهرستان پارس آباد مغان قراردارد و داراي خوابگاه خودگردان براي دانشجويان خواهر و برادر م يباشد. 4) دانشكده فناوري هاي نوين و زبان هاي خارجي در شهرستان نمين واقع شده و براي تعداد محدودي از دانشجويان خواهر دوره روزانه خوابگاه دولتي ارائه مي نمايد.

متمرکز

کد رشته دانشگاه نوع دوره نام دانشگاه استان دانشگاه نام گرایش نوع پذیرش جنسیت ظرفیت توضیحات
13557 روزانه دانشگاه محقق اردبیلی - اردبیل اردبیل ادیان و عرفان با آزمون زن و مرد 40
13558 روزانه دانشگاه محقق اردبیلی - اردبیل اردبیل تاریخ با آزمون زن و مرد 45
13559 روزانه دانشگاه محقق اردبیلی - اردبیل اردبیل جغرافیا با آزمون زن و مرد 120
13560 روزانه دانشگاه محقق اردبیلی - اردبیل اردبیل حقوق با آزمون زن و مرد 50
13561 روزانه دانشگاه محقق اردبیلی - اردبیل اردبیل زبان و ادبیات عربی با آزمون زن و مرد 45
13562 روزانه دانشگاه محقق اردبیلی - اردبیل اردبیل زبان و ادبیات فارسی با آزمون زن و مرد 45
13563 روزانه دانشگاه محقق اردبیلی - اردبیل اردبیل علوم تربیتی با آزمون زن و مرد 40
13564 روزانه دانشگاه محقق اردبیلی - اردبیل اردبیل علوم سیاسی با آزمون زن و مرد 40
13565 روزانه دانشگاه محقق اردبیلی - اردبیل اردبیل فلسفه با آزمون زن و مرد 40
13566 روزانه دانشگاه محقق اردبیلی - اردبیل اردبیل راهنمایی و مشاوره با آزمون زن و مرد 40
16496 روزانه دانشگاه محقق اردبیلی - اردبیل اردبیل علوم اقتصادی با آزمون زن و مرد 24
16497 روزانه دانشگاه محقق اردبیلی - اردبیل اردبیل روانشناسی با آزمون زن و مرد 24
16499 روزانه دانشگاه محقق اردبیلی - اردبیل اردبیل مدیریت جهانگردی با آزمون زن و مرد 27
16500 روزانه دانشگاه محقق اردبیلی - اردبیل اردبیل مدیریت بازرگانی با آزمون زن و مرد 27

نیمه متمرکز

کد رشته دانشگاه نوع دوره نام دانشگاه استان دانشگاه نام گرایش نوع پذیرش جنسیت ظرفیت توضیحات
18657 روزانه دانشگاه محقق اردبیلی - اردبیل اردبیل علوم ورزشی با آزمون زن و مرد 48 پذیرش در نیمسال دوم تحصیلی

نظر خود را بنویسید