دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری سال 1397 در دانشگاه دانشگاه اصفهان و در رشته گروه زبان های خارجی

‏این کد رشته ها در نرم افزار انتخاب رشته کنکور نیز موجود می باشد و در آنجا داوطلبان عزیز می توانند از احتمال قبولی خود در هر کد رشته با توجه به رتبه خود مطلع شوند و به علاوه با استفاده از ابزارها و فیلتر های مختلف بر مبنای استان، دانشگاه، نوع آموزش و دوره انتخاب های مناسب خود را پیدا کنند و نیز آن انتخاب ها را بر مبنای شرایط خود بچینند و نهایتا فایلی حاوی انتخاب رشته خود بر مبنای همین کد رشته دانشگاه ها بدست آورند و آن را مستقیما در سیستم انتخاب رشته سازمان سنجش وارد نمایند.

دانشگاه اصفهان

دانشگاه اصفهان در سال 1325 تأسیس شد و در 16 شهریور 1346 در محل کنونی سامانی نو یافت و با تصویب قانون تشکیل هیئت امنا فعالیت تازه‌ی خود را آغاز کرد و ساختمان‌های مختلفی برای دانشکده‌ها در کوی دانشگاه واقع در هزارجریب ایجاد و تأسیسات جانبی دیگری به آن‌ها افزوده شد. دانشگاه اصفهان یکی از دو دانشگاه‌ها بزرگ دولتی شهر اصفهان می‌باشد. موقعیت فیزیکی این دانشگاه به گونه‌ای است که در مجاورت دروازه‌شیراز قرار گرفته است. پس از تصویب قانون تأسیس وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در سال 1362 دانشکده‌های پزشکی، داروسازی و بهداشت دانشگاه اصفهان به عنوان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان اصفهان مستقل از دانشگاه اصفهان شناخته شد.

 

دانشکده‌ی ادبیات و علوم انسانی

      نظر به سوابق علمی و فرهنگی و اهمیت تاریخی شهر اصفهان، در پاسخ به خواست مردم فرهنگ‌دوست و ادب‌پرور اصفهان، هیئت دولت در مهر‌ماه 1337 با تأسیس دانشکده‌ی ادبیات در شهر اصفهان موافقت کرد. از آذر‌ماه 1337 از سوی آقای دکتر مهران وزیر آموزش و پرورش وقت، آقای دکتر عباس فاروقی استاد دانشسرای عالی با حفظ سمت به ریاست دانشکده‌ی ادبیات، منصوب شد و با اینکه امکانات کم و کادر آموزشی ناکافی بود، از اویل دی‌ماه 1337 این دانشکده با دو رشته‌ی زبان و ادبیات فارسی و ادبیات انگلیسی گشایش یافت. در ابتدا دانشکده در خانه‌ای اجاره‌ای با دو اطاق شروع به کار کرد ولی از آغاز سال تحصیلی 39- 38 این دانشکده به محلی در جنب بنای شاهزاده ابراهیم که به کمک اداره‌ی اوقاف با موافقت اداره‌ی کل آموزش و پروش آماده‌ی بهره‌برداری شده بود، انتقال یافت.

      در سال 39- 38 رشته‌های فلسفه، علوم تربیتی و زبان و ادبیات ارمنی نیز در دانشکده به دو رشته‌ی قبلی افزوده شد و در سال تحصیلی 42- 41 رشته‌ی زبان و ادبیات عرب نیز دایر گردید؛ در همین سال دبیرخانه‌ی دانشگاه اصفهان شکل گرفت و فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی آن با مدیریتی واحد به ریاست دکتر ابوالقاسم معتمدی به کار خود ادامه داد. در سال 1345 رشته‌ی تاریخ با مدیریت دکتر لطف‌ا.. هنرفر مؤلف کتاب «گنجینه‌ی آثار تاریخی اصفهان» تأسیس گردید. در همان سال رشته‌ی جغرافیا نیز به رشته‌های قبلی افزوده شد.

      در سال 1347 ساختمان موقت دانشگده‌ی ادبیات در خیابان هزارجریب آماده‌ی بهره‌برداری شد و با رشته‌های زبان و ادبیات فارسی، زبان و ادبیات انگلیسی، فلسفه، علوم تربیتی، زبان و ادبیات ارمنی، زبان و ادبیات عرب، تاریخ و ایران‌شناسی، جغرافیا، زبان و ادبیات فرانسه، پاکستان‌شناسی و زبان اردو گشایش یافت. در همین سال دوره‌ی لیسانس شبانه نیز شروع به کار کرد. در سال 1348 گروه علوم اجتماعی دایر گردید. در سال تحصیلی 54- 53 رشته‌ی زبان و ادبیات آلمانی نیز به گروه زبان‌های خارجی افزوده شد.

      در سال 1349 پس از تأسیس دانشکده‌ی علوم تربیتی، رشته‌ی فلسفه به آن دانشکده منتقل گردید و مجموع رشته‌های دانشکده‌ی ادبیات علوم انسانی در چهار گروه آموزشی به شرح زیر اداره می‌شد:

      1- گروه زبان و ادبیات فارسی                                                         2- گروه علوم اجتماعی و جغرافیا

      3- گروه زبان‌های خارجی                                                               4- گروه تاریخ و ایران‌شناسی

      در سال 1355 دانشکده‌ی زبان‌های خارجی تأسیس گردید و گروه زبان‌های خارجی به آن دانشکده انتقال یافت. در سال 1353 رشته‌های علوم اجتماعی و جغرافیا از یکدیگر تفکیک گردید و هر یک به گروه مستقلی تبدیل گردید. در سال 1367 رشته‌ی فلسفه مجدداً به دانشکده‌ی ادبیات و علوم انسانی منتقل گردید و فعالیت خود را در مقطع کارشناسی فلسفه و با سیاست توسعه‌ی طولی آن در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری آغاز نمود. تاریخچه‌ی هر یک از گروه‌های آموزشی به تفکیک در صفحات بعدی خواهد آمد.

      گروه حقوق دانشگاه اصفهان از سال تحصیلی 75- 74 در مقطع کارشناسی آغاز به کار نموده و در بهمن 1374 اولین دوره‌ی دانشجویان خود را به صورت شبانه پذیرفت. اولین دوره‌ی فارغ‌التحصیلان مقطع کارشناسی گروه حقوق دانشگاه اصفهان در بهمن‌ماه 1378 فارغ‌التحصیل گردیدند. این گروه بر‌اسس هماهنگی‌های به عمل آمده با رئیس محترم دانشگاه از نیم‌سال تحصیلی اول 81- 80 به دانشگده‌ی علوم اداری و اقتصادی منتقل گردید.

 

دانشگده‌ی علوم اداری و اقتصادی

      دانشکده‌ی علوم اداری و اقتصادی در سال 1356 به عنوان یکی از دانشگاه‌های دانشگاه اصفهان واقع در خیابان شمس‌آبادی- کوچه‌ی شاهزاده ابراهیم فعالیت خود را با سه گروه آموزشی اقتصاد، مدیریت و حسابداری آغاز نمود. در سال 1369 گروه علوم سیاسی در این دانشکده راه‌اندازی گردید و در سال 1380 گروه حقوق به این دانشکده ملحق شد.

      اکنون این دانشکده پس از گذشت 26 سال با 5 گروه آموزشی اقتصاد، مدیریت، حسابداری، علوم سیاسی و حقوق، 726 نفر عضو هیئت علمی و قریب به 2000 نفر دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری مشغول انجام فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی هستند و گروه‌های اقتصاد و مدیریست نیز علاوه بر دوره‌های کارشناسی و کارشناسی ارشد، مجری دوره‌ی دکتری نیز هستند و گروه علوم سیاسی علاوه بر دوره‌ی کارشناسی نیز مجری دوره‌ی کارشناسی ارشد می‌باشد. از خصوصیات بارز دانشکده‌ی علوم اداری و اقتصادی، به لحاظ موقعیت جغرافیایی دانشگاه اصفهان و استقرار اکثر صنایع مادر در این استان، اعضای هیئت علمی این دانشکده در ارائه‌ی خدمات تحقیقاتی و مشاوره‌ای به صنایع و کارخانجات و مراکز علمی تحقیقاتی سطح استان مشارکت فعالانه‌ای دارند.

      هم‌چنین دانشکده‌ی علوم اداری و اقتصادی در ارائه‌ی خدمات و آموزش‌های ضمن خدمت به ارگان‌ها و سازمان‌ها و ادارات دولتی اعم از مدیران و پرسنل ادارات، قدمت دیرینه داشته و تاکنون فعالیت‌های چشم‌گیری در سطح استان ارائه نموده است.

      واحدهای تابعه‌ی دانشکده‌ی علوم اداری و اقتصاد شامل: کتابخانه‌ی آزادگان، مرکز کامپیوتر دانشکده، مرکز تحقیقات علوم اداری و اقتصاد و دفتر مجله‌ی دانشکده‌ی علوم اداری و اقتصاد می‌باشد.

 

دانشکده‌ی فنی و مهندسی:

      دانشکده‌ی فنی و مهندسی در سال 1367 با صدور مجوز از طرف شورای گسترش دانشگاه‌های وزارت فر هنگ و آموزش عالی (وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) با سه رشته در مقطع کارشناسی: مهندسی کامپویتر (نرم‌افزار)، مهندسی کامپیوتر (سخت‌افزار) و مهندسی عمران (نقشه‌برداری) و تعداد 7 عضو هیئت علمی و 170 نفر دانشجو آغاز به کار نمود. در حال حاضر این دانشکده با داشتن دو مقطع کارشناسی ارشد: مهندسی نرم‌افزار و مهندسی معماری و پنج مقطع کارشناسی: مهندسی کامپیوتر (نرم‌افزار)، مهندسی کامپیوتر (سخت‌افزار)، مهندسی عمران (نقشه‌برداری)، مهندسی شیمی و مهندسی پزشکی بالینی فعالیت دارد. تعداد کل دانشجویان در سال 1378، 722 نفر و تعداد کل اعضای هیئت علمی 30 نفر بوده است. امکانات آموزشی و کمک‌آموزشی دانشکده شامل 18 آزمایشگاه: 9 آزمایشگاه گروه مهندسی کامپیوتر، 3 آزمایشگاه گروه مهندسی نقشه‌برداری، 4 آزمایشگاه گروه مهندسی شیمی و 2 آزمایشگاه گروه مهندسی پزشکی و دو سایت جهت انجام پروژه‌های دانشجویان می‌باشد. هم‌چنین کتابخانه‌ی دانشده دارای 6600 جلد کتاب لاتین و 2000 جلد کتاب فارسی آماده‌ی ارائه‌‌ی خدمات به دانش‌پژوهان می‌باشد.

 

دانشکده‌‌ی علوم تربیتی و روان‌شناسی

      این دانشکده در سال 1348 تأسیس گردید و یکی از قدیمی‌ترین دانشکده‌های دانشگاه اصفهان است. این دانشکده در سطوح کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری دانشجو می‌پذیرد و با چهار گروه آموزشی و 51 عضو هیدت علمی تمام‌وقت فعالیت دارد. از این مجموعه، گروه علوم تربتی با سابقه‌تر و بزرگ‌تر از بقیه است. سه گروه دیگر شامل روان‌شناسی، مشاوره و علوم کتابداری است. همه‌ی گروه‌ها در یک ساختمان مستقر هستند که در بخش پایینی محوطه‌ی اصلی دانشگاه واقع شده است. دانشکده به طور مداوم به توسعه و آموزش و پرورش عمومی و خدمات اجتماعی در استان اصفهان مدد رسانده است. دانشکده غیر از ارائه‌ی سطوح کارشناسی و کارشناسی ارشد، دوره‌های کوتاه‌مدت و میان‌مدت توسعه‌ی کارکنان در آموزش و پرورش استان و بهداشت را فراهم می‌آورد. هم‌چنین دانشکده به تحقیقات توجه بسیار دارد و این توجه در دوره‌های تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) در پروژه‌های تحقیقاتی اعضای هیئت علمی دانشکده تجلی می‌یابد.

 

دانشکده‌‌ی زبان‌های خارجی:

      دانشکده‌ی زبان‌های خارجی در سال 1353 به عنوان یک دانشکده‌ی مستقل تأسیس گردید. این دانشکده از ابتدا دارای گروه‌های انگلیسی، آلمانی، ارمنی و عربی و فرانسه بوده است که با بهره‌مندی از اساتید ایرانی و خارجی به امر تدریس دانشجویان اشتغال داشتند. اکنون تعداد 959 دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در آن مشغول به تحصیل هستند. گروه‌های آموزشی دانشکده‌ی زبان‌های خارجی عبارتند از: انگلیسی، عربی، فرانسه، آلمانی و ارمنی

      دانشکده دارای گرایش‌های زبان و ادبیات انگلیسی، زبان و ادبیات فرانسه، زبان و ادبیات ارمنی، زبان و ادبیات عربی و مترجمی زبان آلمانی در مقطع کارشناسی ارشد می‌باشد.

 

دانشکده‌ی ریاضی و کامپیوتر خوانسار:

      مرکز آموزش عالی خوانسار در سال 1374 تأسیس و با پذیرش 30 نفر دانشجو از طریق کنکور سراسری در رشته‌ی ریاضی کاربردی به صورت وابسته به دانشگاه اصفهان، در بهمن‌ماه سال 74 رشماً فعالیت خود را آغاز کرد. محل استقرار اولیه‌ی این مرکز به مدت سه ترم در دانشگاه پیام نور خوانسار بود و سپس به مدت 5 سال تحصیلی در ساختمان مخابرات به فعالیت خود ادامه داد. به منظور تعیین محل اصلی دانشگاه خوانسار، زمینی به مساحت 60 هکتار در یکی از بهترین نقاط شهر واگذار گردید. هم‌زمان در سال 1377 مسئله‌ی نیاز به فضای آموزشی کافی و مناسب با انجمن محترم خوانساری‌های مقیم تهران مطرح گردید که آن انجمن ضمن استقبال گرم، بلافاصله با تشکیل هیأتی داخلی به نام هیئت اجرایی تأسیس ساختمان مرکز آموزش عالی خوانسار کار احداث ساختمان اولین دانشکده را آغاز نمودند و در بهمن‌ماه سال 1380، این ساختمان با بنایی معظم و نمایی کم‌نظیر با زیربنای 5000 متر مربع در سه طبقه تکمیل و با حضور وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری افتتاح گردید. با افتتاح ساختمان مذکور، شورای محترم گسترش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز، تبدیل مرکز آموزش عالی خوانسار به دانشکده‌ی ریاضی و کامپیوتر خوانسار را تصویب نمود. بدین ترتیب زمین برای افزایش رشته‌های تحصیلی دیگر در شاخهی علوم پایه فراهم گردید.

      از آغاز کار این دانشکده تاکنون حدود 240 نفر در رشته‌ی ریاضی کاربردی پذیرش شده‌اند که از این تعداد حدود 150 نفر فارغا‌التحصیل شده و حدود 15 نفر در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه‌های بزرگ کشور مشغول به تحصیل شده‌اند.

      هم‌اکنون در این دانشکده 11 نفر مدرس و 23 نفر پرسنل اداری مشغول فعالیت هستند. از سوی مسئولین محترم مربوطه پیگیری افزایش رشته‌های تحصیلی ریاضی محض و آمار و علوم کامپیوتری نیز در دست اقدام است. انجمن محترم خوانساری‌های مقیم تهران نیز احداث یک واحد خوابگاهی را به عهده گرفتند. با تصویب مجلس شورای اسلامی برای سال 82 اعتبار سالانه یک میلیارد ریال برای دانشکده تصویب گردید.

 

دانشکده‌‌ی علوم پایه:

      رشته‌های ارائه شده در این دانشکده عبارتند از:

      ریاضیات محض و کاربردی، فیزیک، زمین‌شناسی، شیمی، زیست‌شناسی با گرایش‌های: ژنتیک و میکروبیولوژی و جانورشناسی و گیاه‌شناسی (در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد)، آمار

 

مجلات پژوهشی دانشگاه اصفهان

      مجله‌ی علوم انسانی، مجله‌ی دانشکده‌ی علوم تربیتی، مجله‌ی علوم پایه، مجله‌ی دانشکده‌ی ادبیات، مجله‌ی دانشکده‌ی اقتصاد، مجله‌ی گروه معارف

 
1) كليه دانشجويان واجد شرايط حتي الامكان در خوابگاه هاي دولتي اسكان داده مي شوند و در صورت وجود ظرفيت ساير دانشجويان با اولويت بندي اسكان داده م ي شوند . 2) حداكثر زمان استفاده از خوابگاه برابر با دستورالعمل وزارتي صرفاً در ترم هاي مجاز تحصيلي مي باشد. 3) به دانشجويان نوبت دوم (شبانه )، ميهمان، انتقالي، بورسيه، مجازي،پرديس، نيمه حضوري، شاغل ارگان هاي دولتي و بخش خصوصي و بومي (فاصله زير 100 كيلومتر تا شهر اصفهان) در صورت وجود ظرفيت برابر با ضوابط خوابگاه تعلق مي گيرد.4) اين دانشگاه فاقد خوابگاه متأهلي م يباشد. 5) در اين دانشگاه ارائه تغذيه با يارانه دولتي صرفاً از روز شنبه تا چهارشنبه برابر با ضوابط و مقررات ارائه مي گردد.

متمرکز

کد رشته دانشگاه نوع دوره نام دانشگاه استان دانشگاه نام گرایش نوع پذیرش جنسیت ظرفیت توضیحات
14507 روزانه دانشگاه اصفهان اصفهان زبان چینی با آزمون زن و مرد 30
14508 روزانه دانشگاه اصفهان اصفهان زبان روسی با آزمون زن و مرد 35
14509 روزانه دانشگاه اصفهان اصفهان زبان و ادبیات انگلیسی با آزمون زن و مرد 20
14510 روزانه دانشگاه اصفهان اصفهان زبان و ادبیات فرانسه با آزمون زن و مرد 25
14511 روزانه دانشگاه اصفهان اصفهان مترجمی زبان آلمانی با آزمون زن و مرد 30
14512 روزانه دانشگاه اصفهان اصفهان مترجمی زبان انگلیسی با آزمون زن و مرد 20
14518 روزانه دانشگاه اصفهان اصفهان زبان و ادبیات ارمنی صرفا سوابق زن و مرد 45
14513 نوبت دوم دانشگاه اصفهان اصفهان زبان چینی با آزمون زن و مرد 5
14514 نوبت دوم دانشگاه اصفهان اصفهان زبان و ادبیات انگلیسی با آزمون زن و مرد 5
14515 نوبت دوم دانشگاه اصفهان اصفهان زبان و ادبیات فرانسه با آزمون زن و مرد 5
14516 نوبت دوم دانشگاه اصفهان اصفهان مترجمی زبان آلمانی با آزمون زن و مرد 5
14517 نوبت دوم دانشگاه اصفهان اصفهان مترجمی زبان انگلیسی با آزمون زن و مرد 5

مناطق محروم

کد رشته دانشگاه نوع دوره نام دانشگاه استان دانشگاه نام گرایش نوع پذیرش جنسیت ظرفیت توضیحات
18225 روزانه دانشگاه اصفهان اصفهان زبان چینی با آزمون زن و مرد 2 دانشگاه اصفهاندانشگاه اصفهان مخصوص داوطلبان بومی استان چهارمحال و بختیاری

نظر خود را بنویسید